Een Oppas nodig? 

 

Zoek je een kinderoppas als je af en toe naar een vergadering of een etentje gaat of een bioscoopje wil meepikken? Ben je er graag eens een avondje tussenuit?

De kinderoppasdienst staat voor je klaar. Een babysit regelen via de Gezinsbond is geruststellend, de oppas zorgt graag voor je kinderen en zal dit ook goed doen. Er is een prima verzekering afgesloten en oppassers krijgen een gedegen opleiding. 

 

De Gezinsbond beschikt over een uitgebreid net van plaatselijke kinderoppasdiensten.  Dat geeft jou als ouder de mogelijkheid om dicht in je buurt een babysitter te vinden.

Sommige afdelingen in onze regio werken reeds met een online applicatie voor de kinderoppasdienst, Klik hier om na te gaan of jouw afdeling reeds terug te vinden is op www.kinderoppasdienst.be 

 

 

Overal in Vlaanderen en Brussel wordt hetzelfde tarief gehanteerd: 4 euro per uur. De enige uitzondering is het overnachtingstarief: tussen 22u en 8u krijg je dan 20 euro (uiteraard niet per uur).

 

 

  Zelf Oppasser worden?

 

  • Ben je minimum 15 jaar?
  • Gaan je ouders akkoord met je inschrijving als je jonger bent dan 18?
  • Ga je graag met kinderen om?
  • Heb je verantwoordelijkheidszin en ben je sociaal?
  • Woon je in regio Oudenaarde?
  • Ben je bereid deel te nemen aan vormingen om je voldoende voor te bereiden op je rol als oppasser?

Neem dan contact op met je plaatselijke afgevaardigde KOD.  Meer infoNeem hier alvast een kijkje wie in jouw afdeling verantwoordelijk is voor de kinderoppasdienst:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Gezinsbond Gewest Oudenaarde

 

Secretariaat

Clement Lemarcq

E:   clement.lemarcq@telenet.be

T:   055/21 49 21

M:  0498/ 44 28 43